Mart Heylen


Hi there!

Ik ben Mart en studeerde in 2019 af aan de KU Leuven, waarna ik meteen het werkveld indook als sportkinesitherapeute. Ik leerde de kneepjes van het vak niet enkel op de schoolbanken, maar vooral door stage te lopen in diverse sport- en manuele praktijken, waar ik nadien ook meteen de kans kreeg te beginnen werken. Later, in 2021 volgde ik mijn postgraduaat Manuele therapie aan de Universiteit van Gent.

Mijn interessegebied is zeer uiteenlopend. Zo schoolde ik reeds uitgebreid bij in de sportkinesitherapie en orthopedische revalidaties, maar ook manuele therapie, pre- en postnatale revalidatie en relaxatietherapie kan me blijven boeien.

Kom je bij mij in behandeling, dan staat een actieve revalidatie centraal. Zo wil ik je zelf meester maken over je eigen lichaam en klachten, zodat jij letterlijk de sterkste versie van jezelf kan worden. Een behandeling bestaat zo dus meestal uit manuele therapie (indien nodig) gecombineerd met uitgebreide oefentherapie in onze me-ga gezellige oefenruimte.
Het liefst werk ik dus op een wetenschappelijk onderbouwde manier om jou het meeste kans op een succesvolle revalidatie te bieden.

Ben jij geprikkeld om er samen werk van te maken?

Tot snel!

Specialisaties